Primul Ministru britanic, Boris Johnson, în izolare la domiciliu după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

 

Primul Ministru britanic, Boris Johnson, a anunțat vineri că se află în auto-izolare după ce a primit rezultat pozitiv la testul pentru depistarea COVID-19.

„În ultimele 24 de ore am avut simptome ușoare și am fost testat pozitiv cu coronavirus”, a scris Johnson pe contul său de Twitter. „Acum mă aflu în auto-izolare, dar voi continua să conduc activitățile Guvernului prin video-conferință, continuând lupta noastră cu acest virus.”

Un purtător de cuvânt al Primului Ministru britanic a spus că acesta, în vârstă de 55 de ani, a prezentat simptome ușoare joi – la o zi după ce a răspuns sesiunii de întrebări săptămânale din Camera Comunelor. „Primul Ministru a fost testat pentru depistarea noului coronavirus la recomandarea Șefului Serviciului Medical Englez, prof. Chris Whitty” a precizat purtătorul de cuvânt. „Testul a fost făcut la reședința Primului Ministru din Downing Street 10 de către membri ai personalului NHS (Sistemului Național pentru Sănătate din Marea Britanie), iar rezultatul acestuia a fost pozitiv” a mai spus purtătorul de cuvânt.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *